Πως Λειτουργεί το Buys.gr

Αρκετές φορές κάθε μέρα το Buy.gr μαζεύει όλες τις προσφορές και τα καλύτερα deals από περισσότερα από 147 ελληνικά Deal sites.

Έτσι εσείς βρίσκετε καθημερινά περισσότερες από 13061 προσφορές για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει!

Οι μαζικές αγορές μέσω των Deal Site που προβάλλουμε, δίνουν τη δυνατότητα για τεράστιες εκπτώσεις που δεν θα μπορούσατε να αποκτήσετε με άλλο τρόπο.

Ποιά είναι τα επόμενα Βήματα;

Εγγραφή στο Newsletter

newsletter

Πρώτα απ' όλα κάντε εγγραφή στο newsletter, δεξιά, για να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε καμία προσφορά!

Keep in touch

connect

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook και κάντε Like για μια αμεσότερη επικοινωνία μαζί μας!

Απολαύστε τις προσφορές

newsletter

Καθήστε άνετα στον υπολογιστή σας και βρείτε μεγάλες προσφορές, μέχρι και 95%, σε αγαπημένα σας προϊόντα και υπηρεσίες!

Που είναι οι αγορές μου;

Στην πραγματικότητα το Buys.gr δεν πουλάει καμία από τις προσφορές που προβάλει. Είμαστε απλά μια εξειδικευμένη μηχανή αναζήτησης προσφορών. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε όλα τα ελληνικά deal sites για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες προσφορές. Όταν βρείτε μια προσφορά που σας αρέσει στο www.buys.gr και κάνετε κλικ στο κουμπί "Αγόρασέ το", σας κατευθείνουμε στο αντίστοιχο deal site μέσω του οποίου κάνετε την αγορά.

Αν ψάχνετε πληροφορίες για κάποια προσφορά που αγοράσατε, δοκιμάσετε τα παρακάτω:

  • Ελέγξτε το e-mail σας. Αν κάνατε την αγορά το αντιστοιχο deal site θα πρέπει να σας έχει στείλει ένα e-mail με την απόδειξη αγοράς. Ελέγξτε και το spam folder σας μήπως έχει πάει εκεί.
  • Ελέγξτε την πιστωτική σας κάρτα. Αν κάνατε την αγορά με πιστωτική κάρτα θα μπορείτε μέσω της τράπεζας να βρείτε τον αριθμό συνναλαγής της αγοράς σας.
  • Βρείτε το deal site από τη λίστα. Αν ακόμη δεν βρήκατε την αγορά σας, μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα deal sites μας και να βρείτε το site από το οποίο κάνατε την αγορά για να σας ενημερώσουν σχετικά.

Αν παρόλα αυτά έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα και μπορούμε να βοηθήσουμε, επικοινωνήστε μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.

Διαφήμιση

Αν σας ενδιαφέρει να προβληθείτε μέσω του www.buys.gr, σε στοχευμένο αγοραστικό κοινό, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.