Πόλη: Πανελλήνια
Κατηγορία: Γυμναστήρια
Λήγει σε: Λυπόμαστε, η προσφορά αυτή έχει λήξει!
Dealtown
Αγορές: 6
Εμφανίσεις: 16
49€ από 189€ για μηνιαία συνδρομή & δωρεάν εγγραφή σε ένα από τα 10 Boutique Gym Alter Life με χρήση οργάνων και συμμετοχή σε όλα τα Personal Groups! Άλλαξε ζωή, δώστε στο σώμα σας την προσοχή που του αξίζει! Η αποστολή και οι στρατηγικές μας θέσεις μας δεσμεύουν απέναντί σας!
μόνο: 49€ Σχετικές προσφορές
  • Κέρδος: 140€
  • Έκπτωση: 74%
  • Αρχική Τιμή: 189€
  • Εταιρία: Dealtown
Διεύθυνση:Πανελλήνια

Πρόκειται για περιορισμένο αριθμό vouchers και η προνομιακή τιμή είναι λόγω διαφημιστικών ενεργειών του ομίλου Alter Life με το Gimnastirio.gr   Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και πρέπει να εξαργυρωθεί έως τις 28 /02 /2019  (εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και γιορτές).

Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα (1 ) άτομο και περιλαμβάνει:   ~Έναν (1 ) μήνα συνδρομή με συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα και χρήση οργάνων σε ένα από τα 10 Boutique Gym στην Αττική.

  ~Η εγγραφή είναι δωρεάν.

  Τα μαθήματα που γίνονται καθημερινά είναι τα παρακάτω και ο κάθε ασκούμενος μπορεί να πραγματοποιήσει ένα κάθε ημέρα: Pilates Reformer ή Cadillac Ενδυνάμωση Total Make Over EMS Training Boutique Gym στην Αττική   Ελληνικό-Χαλδείας 49   Παλαιό Φάληρο-Άρεως 18 & Αμφιτρίτης 57   Γλυφάδα-Λεωφόρος Βουλιαγμένης 139   Χαλάνδρι-Εθνικής Αντιστάσεως 57   Λυκόβρυση-Λεωφόρος Αμαρουσίου 14   Βριλήσσια-Λεωφόρος Πεντέλης 132   Μαρούσι-Διονύσου 136 και Αγαμέμνονος 11 -13   Σταυρός Αγίας Παρασκευής-Λ.

Μαραθώνος 12 & Κυκλάδων   Νέα Ερυθραία-Ελ.

Βενιζέλου 171   Πεύκη-Συνταγματάρχη Δαβάκη 15 Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει ένα (1 ) κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστων κουπονιών για χρήση με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (έως 1 κουπόνι σε κάθε όνομα).

  Η προσφορά δεν ισχύει για τα μέλη του γυμναστηρίου & δεν μπορεί να ανανεωθεί για δεύτερη φορά για τον ίδιο κωδικό μέλους (πχ 2 κουπόνια για 2 συνεχόμενους μήνες).

  Για τυχόν απορίες και πληροφορίες σχετικά με το γυμναστήριο καλέστε στο 694 .61 .40 .701 προτού προβείτε σε αγορά.

  Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.

Σχετικές Προσφορές:

10€ για έναν μήνα Virtual Class στο «Revive Personal Training & Small Groups» στην Καλλιθέα! Εικονικά μαθήματα με τους πιο καταξιωμένους

10€
από 10€
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς

59€ από 120€ για 3 μήνες συνδρομής στο Gym Tonic στη Γλυφάδα με χρήση οργάνων και συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα

59€
από 120€
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς

110€ για έξι (6) μήνες συνδρομής στο Gym Tonic στη Γλυφάδα με χρήση οργάνων και συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα

110€
από 190€
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς