Πόλη: Αθήνα
Κατηγορία: Ομορφιά
Λήγει σε: Λυπόμαστε, η προσφορά αυτή έχει λήξει!
Dealway
Αγορές: 23
Εμφανίσεις: 184
29€ για ένα (1) ΒΑΘΥ και ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ Καθαρισμό προσώπου για ΠΟΛΥ ΛΙΠΑΡΕΣ & ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ, με χρήση ατμού και οξυγόνου, λεπτομερή εξαγωγή σμίγματος, μάσκα, Ειδική θεραπεία με υπέρυθρες λάμπες, με ειδικά αντιακνεικά προϊόντα, όλα με άψογες συνθήκες υγιεινής!! Με την αγορά 3 υπηρεσιών της επιχείρησης, ΔΩΡΟ μία (1) Περιποίηση της επιλογής σας, ίση με το κουπόνι της μικρότερης αξίας!! Πάντα ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ, από το Πρότυπο Κέντρο Αισθητικής της Βούλας Παπαλέξη στο Γκύζη ( κοντά στ
μόνο: 29€ Σχετικές προσφορές
  • Κέρδος: 81€
  • Έκπτωση: 74%
  • Αρχική Τιμή: 110€
  • Εταιρία: Dealway
Διεύθυνση:Αθήνα

Καθαρισμό προσώπου για ΠΟΛΥ ΛΙΠΑΡΕΣ & ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

Στην Περίπτωση ενός Καθαρισμού σε προβληματικό δέρμα, απαιτούνται κάποιοι κανόνες:

1 . Όλα τα καλλυντικά που πλαισιώνουν τον καθαρισμό να είναι ειδικά, καθόλου λιπαρά για να μην επιδεινώνουν το πρόβλημα.

2 . Η Εξαγωγή του σμήγματος να είναι ιδιαίτερα προσεχτική, για να μην σπάσουν οι εστίες – αν υπάρχουν – και επιμολυνθεί η περιοχή.

3 . Μετά τον καθαρισμό όπως είναι ανοιχτοί οι πόροι πρέπει να γίνει μια θεραπεία σε βάθος, που θα στεγνώσει την λιπαρότητα και θα λειάνει την περιοχή.

Κέντρο Αισθητικής Βούλα Παπαλέξη

Το Κέντρο Αισθητικής βρίσκεται στην καρδιά του Γκύζη και συμπληρώνει 30 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, τα τελευταία 8 σε έναν καινούργιο χώρο με αναγεννησιακή διακόσμηση που καθρεπτίζει τη διάθεσή μας για επιστροφή στα «παλιά» με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και σεβασμό στις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε πελάτη μας.

Ο χώρος φιλοξενεί και εγκαταστάσεις Spa αποτελώντας έτσι την ιδανική πρόταση όχι μόνο για φροντίδα του προσώπου, του σώματος και αποτρίχωση, αλλά και για χαλάρωση που τόσο πολύ χρειαζόμαστε όλοι στους σύγχρονους ρυθμούς της ζωής.

Όλα αυτά με οδηγό τη μεγάλη εμπειρία μας, αλλά και τη φιλοσοφία μας ότι στα σύγχρονα οικονομικά δεδομένα πρέπει όλοι να προσπαθούμε, ο καθένας από το δικό του τομέα, για να καταφέρουμε να κάνουμε το «Ποιοτικό» να είναι και «Οικονομικό» και «Προσιτό».

Σχετικές Προσφορές:

89€ για 1 αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου με πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια (PRP), για αντιγήρανση και αντιμετώπιση

89€
από 300€
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς

49€ για ένα πρόγραμμα αδυνατίσματος, που περιλαμβάνει 1 συνεδρία Cryolipolisis, 2 Cavitation, 2 RF και 1 συνεδρία με

49€
από 500€
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς

99€ για μια αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου (PRP) που θα σας χαρίσει λαμπερό και σφριγηλό δέρμα με τη βοήθεια

99€
από 300€
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς