Πόλη: Αθήνα
Κατηγορία: Αδυνάτισμα
Λήγει σε:
Donedeals
Εμφανίσεις: 67
Από 149€ για Συνεδρία Liposonix και Συνεδρίες με Ραδιοσυχνότητες RF για Καύση Λίπους και Σύσφιξη σε περιοχή της επιλογής σας με 1 Εφαρμογή για ένα Νούμερο μικρότερο, από το Κέντρο Αισθητικής "C'est Μoi Art Beauty" στους Αμπελόκηπους, πλησίον Μετρό Πανόρμου.
μόνο: 149€ Αγόρασέ το τώρα
  • Κέρδος: 351€
  • Έκπτωση: 70%
  • Αρχική Τιμή: 500€
  • Εταιρία: Donedeals
Διεύθυνση:Αθήνα

149 € από 500 € για 1 Συνεδρία Liposonix διάρκειας 60 ' για Καύση Λίπους και 4 Συνεδρίες με Ραδιοσυχνότητες RF για Σύσφιξη διάρκειας 40 ' η καθεμία, σε 1 Μικρή Περιοχή 169 € από 600 € για 1 Συνεδρία Liposonix διάρκειας 60 ' για Καύση Λίπους και 4 Συνεδρίες με Ραδιοσυχνότητες RF για Σύσφιξη  διάρκειας 40 ' η καθεμία, σε 1 Μεγάλη Περιοχή 270 € από 1100 € για 1 Συνεδρία Liposonix διάρκειας 60 ' για Καύση Λίπους σε 1 Μικρή Περιοχή και 1 Μεγάλη Περιοχή και 8 Συνεδρίες με Ραδιοσυχνότητες RF διάρκειας 40 ' η καθεμία   Λίγα Λόγια Περιοχές Μικρές: Χέρια, Εσωτερικό Μηρών, Πλαϊνά Κοιλιάς, Διπλοσάγονο, Πλάτη Μεγάλες: Κοιλιά, Γλουτοί     Liposonix - 1 Θεραπεία, 1 ώρα, 1 νούμερο μικρότερο...  Αναγνωρισμένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (FDA) η θεραπεία Liposonix αποτελεί τη νέα τάση στο αδυνάτισμα και στην καταπολέμηση τοπικού πάχους χωρίς νυστέρι παγκοσμίως.

Το Liposonix διοχετεύει υπέρηχους επόμενης γενιάς και υψηλής συχνότητας (High Frequency Technology) που προσεγγίζουν ανώδυνα, εστιασμένα και ταχύτερα τα διογκωμένα λιποκύτταρα αποτρέποντάς την απορρόφησή τους από την επιδερμίδα.

  Η θεραπεία Liposonix σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή και άλλες συσφικτικές θεραπείες βελτιώνει το περίγραμμα του σώματος και καταπολεμά με 1 μόνο εφαρμογή το τοπικό πάχος σε δύσκολα σημεία (που εμφανίζουν μεγαλύτερη συσσώρευση λίπους) όπως κοιλιά, ψωμάκια, μπράτσα, γλουτοί.    Τα αποτελέσματα της εφαρμογής, είναι εμφανή σε 8 -12 περίπου εβδομάδες.

  Ραδιοσυχνότητες RF Οι ραδιοσυχνότητες εκπέμπουν συχνότητες μικρορευμάτων οι οποίες διεγείρουν τους μυς και μεταβάλουν το διασπασμένο λίπος σε ενέργεια και ταυτόχρονα προκαλούν μυϊκή σύσφιξη.

    C'est Μoi Art Beauty Το ινστιτούτο αισθητικής C'est Moi αποτελεί ένα χώρο υψηλής αισθητικής και ποιότητας, με σύγχρονα μηχανήματα και θεραπείες.

Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και στην επιστημονική παροχή υπηρεσιών αισθητικής προσώπου και σώματος από εξειδυκευμένο προσωπικό.    Σε ένα άριστα διαμορφωμένο χώρο έχουμε προτεραιότητα το να καλύψουμε στο μέγιστο όλες σας τις ανάγκες. 

Σχετικές Προσφορές:

Απίστευτη Προσφορά 50€ για 20 συνεδρίες αδυνατίσματος, λιπογλυπτικής, σύσφιξης, απώλειας πόντων και

50€
από 590€
12 ώρες 37 λεπτά
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς

Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά άμεσα και αποτελεσματικά με ένα Πρόγραμμα Σώματος Slim Fast! 50€ από 450

50€
από 450€
12 ώρες 37 λεπτά
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς

150€ από 500€ για μια (1) Θεραπεία Κρυολιπόλυσης με το μοναδικό μηχάνημα Hironic για άμεσα και εντυπωσιακά

150€
από 500€
12 ώρες 37 λεπτά
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς