8,90€ για ένα Relax Massage διάρκειας 25' ή 12,90€ για ένα Full Body Relax Massage ή Deep Tissue Massage διάρκειας 50' ή 14,90€ για Shiatsu Massage ή Massage ανανέωσης προσώπου Rejuvance διάρκειας 50' ή 19,90€ για μία συνεδρία με την μέθοδο Bowtech διάρκειας 50', από το "Dreamland" στο Κέντρο!

Dreamland - ARTaction
Κέντρο

Όροι της Προσφοράς

  • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με την αγορά του κουπονιού από το Thessalonikimou.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Thessalonikimou.gr 212-0002170 (Δευτ. έως Παρ. 10:00 - 17:00).

Επέλεξε από τα παρακάτω:

1
8,90€ για ένα Relax Massage διάρκειας 25'
8,9 €
Αγόρασέ το!
2
12,90€ για ένα Full Body Relax Massage ή Deep Tissue Massage διάρκειας 50'
12,9 €
Αγόρασέ το!
3
14,90€ για Shiatsu Massage ή Massage Ανανέωσης Προσώπου Rejuvance διάρκειας 50'
14,9 €
Αγόρασέ το!
4
19,90€ για μία συνεδρία με την μέθοδο Bowtech διάρκειας 50'
19,9 €
Αγόρασέ το!

Η προσφορά λήγει σε:


  • ώρες
  • :

  • λεπτά
  • :

  • δεύτερα

Τρόποι πληρωμής:

  • Κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, κλπ.)
  • Paypal
  • Κατάθεση
  • Web Banking
  • Μετρητά μέσω Courier
  • Thessalonikimou.gr Wallet
Περισσότερες πληροφορίες >>

Relax Massage

Αισθανθείτε αναζωογονημένοι με την εμπειρία ενός Relax Massage! Μια πλήρης συνεδρία όπου ένας επαγγελματίας μασέρ θα δουλέψει ολόκληρο το σώμα σας, την πλάτη, τα πόδια, πίσω και μπροστά, προσφέροντας σας μια αξέχαστη αίσθηση ευεξίας.

Deep Tissue Massage

Η θεραπευτική τεχνική deep tissue στοχεύει στα βαθύτερα μυϊκά στρώματα και στον συνδετικό ιστό με αργές και ήπιες μαλάξεις. Είναι ιδανική για αποκατάσταση μετά από τραυματισμούς, για ορθοστατικά προβλήματα και βοηθάει την επαναφορά της σπονδυλικής στήλης στην φυσική της θέση!

Shiatsu

Shiatsu στα ιαπωνικά, σημαίνει «πίεση με τα δάκτυλα». Ο ειδικός ασκεί πιέσεις με τον αντίχειρα και τα δάχτυλα, πάνω σε όλο το σώμα, σε νοητές γραμμές, τα ενεργειακά κανάλια που ονομάζονται μεσημβρινοί. Έχει σημαντικά αποτελέσματα σε μυοσκελετικά προβλήματα και προβλήματα λειτουργίας του πεπτικού συστήματος, σε πονοκεφάλους ή ημικρανίες, προβλήματα άγχους, υπερένταση και αϋπνίες, κούραση και μειωμένη αντοχή, δυσκολία στη συγκέντρωση και άλλα.

Rejuvance

Rejuvance σημαίνει ανανέωση, αναζωογόνηση. Η συγκεκριμένη θεραπευτική τέχνη massage τονώνει, αναζωογονεί και ανανεώνει τους μυς του προσώπου, αποφορτίζοντας τους από την συσσωρευμένη ένταση, ενώ ταυτόχρονα απαλύνει τις ρυτίδες ως ένα φυσικό lifting!

Bowtech

Η μέθοδος Bowtech αποτελείται από μια σειρά ήπιων κινήσεων πάνω στους μυς, τους τένοντες και τον συνδετικό ιστό συγκεκριμένων σημείων του σώματος. Στόχος είναι η αντιμετώπιση πόνων και ασθενειών, μέσω κάποιων ερεθισμών που θα ενεργοποιήσει τον μηχανισμό αυτοΐασης της περιοχής και θα ξεκινήσει την αποκατάσταση του προβλήματος!

Dreamland - ARTaction

Το Dreamland – ARTaction από τη Χριστίνα Πολύζου σας προσφέρει απλόχερα τις υπηρεσίες του σε ένα χώρο φτιαγμένο για όσους επιθυμούν χαλάρωση, ευεξία και αναζωογόνηση σε προσιτές τιμές. Επισκεφθείτε μας για να γνωρίσετε την εμπειρία του χαλαρωτικού μασάζ, της αρωματοθεραπείας και όχι μόνο και σας υπόσχόμαστε πως θα ανυπομονείτε για την επόμενη συνεδρία!

Ίωνος Δραγούμη 57,
Κέντρο
6995 674426