Από 20€ Lash Lift, Βαφή Βλεφαρίδων, Θεραπεία Κερατίνης & 4D Brow Lift, στον σύγχρονο χώρο Ομορφιάς «Beauty Club» στην Καλλιθέα.

από 20€
από 35€
-43%
456747
Το deal ληγει σε
5 αγορές ως τώρα!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:

Δείτε την προσφορά

  • 20€ από 35€ για 1 Εφαρμογή Lash Lift, Βαφή Βλεφαρίδων & Θεραπεία Κερατίνης
  • 20€ από 35€ για 1 Εφαρμογή 4D Brow Lift, Βαφή Φρυδιών & Θεραπεία Κερατίνης
  • 35€ από 70€ για 1 Εφαρμογή Lash Lift, Βαφή Βλεφαρίδων & Θεραπεία Κερατίνης, Συνδυαστικά με 1 Εφαρμογή 4D Brow Lift (Διάρκεια συνεδρίας: 60' πραγματοποιούνται ταυτόχρονα)
  • Τα αποτελέσματα των υπηρεσιών διαρκούν έως και 2 μήνες (εξαρτάται από την ποιότητα της τρίχας και τη φροντίδα μετά το πέρας της εκάστοτε θεραπείας)
  • Οι υπηρεσίες πραγματοποιούνται με τα κορυφαία και εξειδικευμένα επαγγελματικά προϊόντα της Ibcccndc
Lash Lift
Διάρκεια Συνεδρίας: έως 45'
Διαδικασία για ενυδάτωση και θρέψη των ήδη υπαρχουσών βλεφαρίδων. Τονίζει και δίνει καμπυλότητα στις βλεφαρίδες. Διαρκεί αρκετές εβδομάδες. Εύκολη και ανώδυνη διαδικασία.

4D Brow Lift
Διάρκεια Συνεδρίας: έως 45'

Προσφέρει φυσικά τονισμένα φρύδια, καθώς προσφέρει το εφέ περισσότερου όγκου. Είναι ιδανικό για όσους έχουν σγουρές ατίθασες τρίχες ή κενά στα φρύδια. Βοηθά σε περιπτώσεις που υπάρχει φρύδι με καθοδική πορεία.
 
Το Lash Lift Filler είναι η νέα τάση που έχει γίνει must σε όλα τα σαλόνια ομορφιάς κι έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο και φυσικά και το instagram! Πρόκειται για την τριπλή νέα επαναστατική μέθοδο που εφαρμόζουμε στις φυσικές βλεφαρίδες για να πετύχουμε εντυπωσιακό γύρισμα, βαφή και θεραπεία διόγκωσης βλεφαρίδων lash filler, ανάλογα με τις ανάγκες των βλεφαρίδων. Με την τεχνική Lash Lift Filler επιτυγχάνουμε εντελώς φυσικό γύρισμα των βλεφαρίδων από τη ρίζα τους και στην καμπυλότητα που επιθυμούμε.
 
Το Brow Lift ή αλλιώς Brow Lamination είναι η πιο πρόσφατη τεχνική φρυδιών που έκανε δυνατή εμφάνιση το τελευταίο διάστημα στην βιομηχανία της ομορφιάς και ήρθε για να μείνει . 
 
Η πιο περιζήτητη τεχνική φρυδιών που προσδίδει στα φρύδια fluffy και γεμάτη όψη.
 
Το Brow Lift, είναι μία φυσική αλλά θεαματική τεχνική ανασήκωσης φρυδιών για καλοσχηματισμένα φρύδια. Ενδείκνυται σε φρύδια άτονα ή σε τρίχες με καθοδική και ακανόνιστη φορά.
 
Πρόκειται για μια υπηρεσία κατά την οποία οι τρίχες των φρυδιών φορμάρονται ανοδικά για να αναδείξουν την πιο “fluffy” και νεανική πλευρά των φρυδιών.
 
Έτσι η εικόνα των φρυδιών είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή αφού σχεδόν διπλασιάζονται με τη μέθοδο αυτή σε πάχος και σε όγκο .
 
Το Brow Lamination συνδυάζεται με βαφή φρυδιών, σχηματισμό-καθαρισμό και θεραπεία κερατίνης, για ενδυνάμωση φρυδιών και ανάπτυξη νέων τριχών.
 
Προτείνεται σε: Φρύδια σγουρά, ατίθασα, με κενά, σε φρύδια με μακριές τρίχες (που χρειάζονται συχνά ψαλίδισμα) ή σε φρύδια κανονικά για ακόμα πιο πλούσιο αποτέλεσμα.

Όροι Προσφοράς

  • Η προσφορά ισχύει έως και τις 31/05/2024.
  • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 20:00, Σάββατο 9:00 – 17:00.
  • Απαραίτητο τηλεφωνικό ραντεβού, 2 ημέρες πριν, στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο κουπόνι
  • Για αλλαγή ή ακύρωση απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 1 ημέρα πριν.
  • Μέσος όρος εξυπηρέτησης: 10 άτομα ημερησίως.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
  • Για αγορά της προσφοράς με κατάθεση στην τράπεζα ή e-banking, δείτε εδώ.

Περιοχές

Δημητρακοπούλου 96, Καλλιθέα Πως να έρθω

Beauty Club

ALBINA GALIAMOVA IKE

ΑΦΜ:801949910--- ΔΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

 

    Διεύθυνση:
  • Δημητρακοπούλου 96, Καλλιθέα Αττικής

Σχετικά Deals

1