Θεραπείες Προσώπου (Μεσοθεραπείες, Υαλουρονικό Οξύ, Νήματα, Δερμοαπόξεση, RF κ.ά.), από εξειδικευμένο ιατρό στην Fresh Look Beauty Clinic στο Παγκράτι, με έκπτωση έως 80%

Fresh Look Beauty Clinic
Παγκράτι

Όροι της Προσφοράς

  • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με την αγορά του κουπονιού από το Dealsafari.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Dealsafari.gr 212-0002170 (Δευτ. έως Παρ. 10:00 - 17:00).

Επέλεξε από τα παρακάτω:

1
29€ για 1 Εφαρμογή Ενέσιμης Μεσοθεραπείας Προσώπου (Full Face)
29 €
Αγόρασέ το!
2
69€ για 1 Συνεδρία Αυτόλογης Μεσοθεραπείας Προσώπου (PRP-Full Face)
69 €
Αγόρασέ το!
3
109€ για 1 Εφαρμογή Ενέσιμου Υαλουρονικού Οξέως (αμπούλα 1ml) σε Περιοχή του Προσώπου της Επιλογής σας
109 €
Αγόρασέ το!
4
49€ για Μη Επεμβατικό Lifting Προσώπου με 10 Νήματα (PDO)
49 €
Αγόρασέ το!
5
95€ για Μη Επεμβατικό Lifting Προσώπου με 20 Νήματα (PDO)
95 €
Αγόρασέ το!
6
199€ για Μη Επεμβατικό Lifting & Ανόρθωση Προσώπου με έως 6 Νήματα (COG)
199 €
Αγόρασέ το!
7
49€ για 2 Συνεδρίες Μεσοθεραπείας Προσώπου με Dermapen (micro-needling) & Καθαρισμό με Πήλινγκ (Peeling) & Υπερήχους
49 €
Αγόρασέ το!
8
24,90€ για 1 Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Προσώπου με RF Ultra Sound-H2O2 Spray
24,9 €
Αγόρασέ το!
9
29,90€ για 1 Συνεδρία Δερμοαπόξεσης Προσώπου με Κεφαλή Διαμαντιού + Οξυγονοθεραπεία + Φωτοθεραπεία
29,9 €
Αγόρασέ το!
10
49,90€ για 1 Συνεδρία Δερμοαπόξεσης Προσώπου με Κεφαλή Διαμαντιού + Οξυγονοθεραπεία + Φωτοθεραπεία + Ραδιοσυχνότητες (RF) + Υπέρηχους
49,9 €
Αγόρασέ το!
11
99€ για 1 Μη Επεμβατική Θεραπεία HIFU Face-Lifting
99 €
Αγόρασέ το!

Η προσφορά λήγει σε:


  • ώρες
  • :

  • λεπτά
  • :

  • δεύτερα

Τρόποι πληρωμής:

  • Κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, κλπ.)
  • Paypal
  • Κατάθεση
  • Web Banking
  • Μετρητά μέσω Courier
  • Dealsafari.gr Wallet
Περισσότερες πληροφορίες >>

Εφαρμογή Ενέσιμου Υαλουρονικού Οξέως

Εφαρμόζεται σε μια περιοχή του προσώπου της επιλογής σας από:

  • Ρυτίδες Ματιών (Μαύροι Κύκλοι)
  • Ζυγωματικά
  • Ρυτίδες Παρειών
  • Περιστοματικά
  • Ρινοχειλική Αύλακα
  • Αύξηση & Τόνωση των Χειλιών

Μη Επεμβατικό Lifting Προσώπου με Νήματα

Η τοποθέτηση γίνεται με τοπική αναισθησία και γι' αυτό είναι μια ανώδυνη διαδικασία χωρίς καθόλου πόνο. Περιλαμβάνει 2-3 νήματα στην κάθε πλευρά του προσώπου ή του λαιμού. Τα νήματα PDO είναι απορροφήσιμα νήματα τα οποία παράγονται από ένα συνθετικό υλικό που ονομάζεται πολυδιοξανόνη. Το υλικό αυτό χρησιμοποιείται ευρέως στη χειρουργική για την κατασκευή των ραμμάτων.  Τα αποτελέσματα της εφαρμογής των νημάτων PDO γίνονται ορατά άμεσα και η διάρκειά τους είναι 2 χρόνια. Το δέρμα δε θα έχει ποτέ τη χαλάρωση που είχε πριν διότι φτιάχνεται κολλαγόνο κάτω από την τοποθέτηση του κάθε νήματος.

Μεσοθεραπεία Προσώπου με Dermapen & Δερμοαπόξεση & Υπερήχους

Η προηγμένη τεχνολογία micro-needling του Dermapen χρησιμοποιεί πολλαπλές ακίδες, που διαπερνούν κάθετα την επιδερμίδα με την λειτουργία αυτόματης δόνησης. Η κεφαλή κινείται πάνω στην επιφάνεια του προσώπου δημιουργώντας μικροσκοπικές οπές στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα να διεγείρεται η φυσική παραγωγή κολλαγόνου. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται διεισδύουν έως τους ινοβλάστες και τροφοδοτούν τα κύτταρα του χορίου και της βασικής στιβάδας του δέρματος. Έτσι διεγείρεται η διαδικασία αναδόμησης και ανάπλασης του δέρματος. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη εφαρμογή, ενώ μετά από 4-6 εφαρμογές είναι ιδιαίτερα εμφανή και βελτιώνονται διαρκώς για τους επόμενους 6-12 μήνες.

Το πλεονέκτημα του Dermapen είναι ότι προκαλεί ελάχιστη επιδερμική φθορά, οι ακίδες μιας χρήσης ελαχιστοποιούν τον  κίνδυνο επιμόλυνσης, ενώ το ρυθμιζόμενο βάθος διείσδυσης παρέχει τη δυνατότητα εξατομικευμένης θεραπείας.

Η εφαρμογή υπέρηχων περιλαμβάνει μηχανική απολέπιση για αφαίρεση νεκρών κερατινοποιημένων κυττάρων και σμήγματος, όπου γίνεται και αυτόματη ανανέωση της επιδερμίδας ενάντια στις ρυτίδες για φωτεινότητα, και διείσδυση προϊόντων με υπερήχους που βοηθούν στην βαθιά εισχώρηση και στην βαθιά ενυδάτωση

Θεραπεία HIFU Face-Lifting

Διάρκεια της κάθε θεραπείας: 15 -60 λεπτά, ανάλογα με τη διαφορετική περιοχή εφαρμογής και την έκταση της.

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή σταδιακά σε 6 έως 12 εβδομάδες μετά τη θεραπεία.

Επιλογή περιοχής από:

  1. Μέτωπο-Μάτια
  2. Λαιμό-Διπλοσάγονο
  3. Παρειές-Άνω Χείλος

Η θεραπεία HIFU είναι πολύ αποτελεσματική λύση για όσους θέλουν να βελτιώσουν την εμφάνιση τους, χωρίς νυστέρι. Η μικροεστιασμένη ενέργεια του υπέρηχου, (HIFU) διαπερνά αναίμακτα την επιδερμίδα και κατευθύνεται με απόλυτη ακρίβεια στον βαθύ υποστηρικτικό ιστό του δέρματος. Εκεί διοχετεύεται σε πολλά μικρά εστιακά σημεία ακολουθώντας μία ευθεία γραμμή, στη στιβάδα όπου βρίσκεται το κολλαγόνο. Η θερμοκρασία του υποδόριου ιστού αυξάνεται και προκαλείται τοπική σύμπτυξη στις πρωτεϊνικές δομές του δέρματος. Στη συνέχεια, προκαλείται σύσπαση των ινών κολλαγόνου οι οποίες τελικά αποδομούνται.

Έτσι ξεκινά η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, το δέρμα ανορθώνεται και τονώνεται, χαρίζοντάς σας νεανική και ξεκούραστη όψη, με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, το οποίο, θα συνεχίσει να βελτιώνεται μέχρι και 6 μήνες μετά την εφαρμογή.

Η μόνη τεχνολογία μη επεμβατικού lifting για το πρόσωπο με θεαματικά αποτελέσματα μακράς διάρκειας με 1 εφαρμογή. Αποκαθιστά μη χειρουργικά το άνω και το κάτω τμήμα του προσώπου, το λαιμό και το ντεκολτέ, σε μία μόνο συνήθως συνεδρία, η διάρκεια της οποίας κυμαίνεται από μισή μέχρι μία και μισή ώρα (αν εφαρμοστεί σε ολόκληρο το πρόσωπο).

Fresh Look Beauty Clinic

Στην κλινική Fresh Look μπορείτε να έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ποιότητα της εργασίας τους. Αυτή η εξαιρετική ποιότητα διατηρείται με συνεχή επαγγελματική επιμόρφωση, συμμετοχή σε επιστημονικά σεμινάρια και συνέδρια ώστε να είστε σίγουροι οτι εργάζονται με τις τελευταίες τεχνικές της επιστήμης. Και λόγω πολύχρονης πείρας γνωρίζουν ποιές τεχνικές και προιόντα είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματικά ειδικά για κάθε περίπτωση. Δεν ξεχνάνε ποτέ οτι οι ασθενείς είναι άνθρωποι και γι'αυτό δίνουν εξαιρετική σημασία στο να αισθάνεστε άνετα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τις εργασίες και χωρίς τυχόν άγχος.

Σπύρου Μερκούρη 39,
Παγκράτι, Στάση Μετρό Ευαγγελισμός