Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του GoldenFoods.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά

Ταβέρνα με Ζωντανή Μουσική - Παλαιό Φάληρο

27€ από 54€ (Έκπτωση 50%) για ένα Πλήρες Γεύμα 2 Ατόμων στο Παλαιό Φάληρο με παραδοσιακές γεύσεις στην ταβέρνα «ARSENIS»! Ελάτε να διασκεδάσετε με Ζωντανή Μουσική και απολαύστε το γεύμα σας σε ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα που αιχμαλωτίζεται σε έναν νέο ανανεωμένο χώρο που σκοπό έχει να υποδεχθεί ζεστά τους καλεσμένους του!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • 1 σαλάτα ελεύθερης επιλογής απο τον κατάλογο
  • 2 ορεκτικά ελεύθερης επιλογής απο τον κατάλογο
  • 2 κυρίως πιάτα ελεύθερης επιλογής απο τον κατάλογο
  • 2 γλυκά
  • ½ κιλό κρασί ή 2 αναψυκτικά
Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Goldenfoods.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Goldenfoods.gr 214 4448324 ώρες 10:00 - 17:00.

Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 31/05/2024. 
  • Η προσφορά ισχύει και για Παρασκευές και για Σάββατα!
  • Κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι διασκεδάστε με ζωντανή μουσική!
  • Το εστιατόριο λειτουργεί καθημερινά 11:00 - 24:00.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για έλεγχο διαθεσιμότητας τουλάχιστον μια μέρα πριν στο τηλέφωνο 210 9425422. Ώρες επικοινωνίας 11:00 - 24:00.
  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.

 

To εστιατόριο διαθέτει χώρους που προσφέρονται για κάθε είδους Δεξιώσεις/Εκδηλώσεις (Γάμους, Βαφτίσεις, Γιορτές, Party, Χορούς, Event κτλ..) σε εξαιρετικές τιμές με πλήρες μενού από 15€!

Τηλέφωνο: 210 9425422
Διεύθυνση: Ζησιμοπούλου 19, Παλαιό Φάληρο
Προβολή σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
ARSENIS

Μια φινετσάτη κοσμοπολίτικη γωνιά με μοναδική γευστική κουζίνα. Πλούσια επιλογή από ορεκτικά, κρεατικά, ψάρια και σπιτικό μαγειρευτό φαγητό.


Μία γωνία με μοναδικά μουσικά ακούσματα και Ζωντανή μουσική με ποιοτικό ελληνικό τραγούδι, χορό, κέφι και ξεφάντωμα. Ταλαντούχοι μουσικοί με πολύ κεφί μας διασκεδάζουν με παραδοσιακά και μοντέρνα ακούσματα κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι.

Οι αίθουσες του Arsenis Tavern διατίθενται για κάθε κοινωνική εκδήλωση, επαγγελματικό γεύμα ή δείπνο.


Το κατάστημα βρίσκεται περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο τόσο από το κέντρο, όσο και από το λιμάνι του Πειραιά και πολύ κοντά στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Αθήνας.

 


Μενού:

 

Εντυπωσιακή παλέτα γεύσεων παραδοσιακής Ελληνικής κουζίνας που καλύπτει όλα τα γούστα!

Στον κατάλογο του Arsenis Tavern θα βρείτε ψάρια και κρεατικά, μαγειρευτά και λαδερά καθώς και μια ξεχωριστή συλλογή με πάνω από 33 ορεκτικά. 


Τα πιάτα προετοιμάζονται σχολαστικά με γνώμονα την γεύση και τα υψηλά standards υγιεινής που τηρούνται στο κατάστημα, χρησιμοποιώντας παρθένο Κρητικό ελαιόλαδο στην παρασκευή τους.

Επίσης, θα βρείτε μια πολύ ενημερωμένη κάβα, με φίνο ελληνικό και ξένο κρασί.