Πόλη: Αθήνα
Κατηγορία: Υγεία
Λήγει σε:
Donedeals
Αγορές: 11
Εμφανίσεις: 370
17€ από 80€ (-79%) για έναν Πλήρη Στοματικό Έλεγχο και έναν Καθαρισμό Δοντιών με υπερήχους τελευταίας γενιάς, αφαίρεση πέτρας και χρωστικών, στίλβωση και σοδοβολή, για όμορφα και υγιή δόντια στην Οδοντιατρική Θεραπεία Παλαιού Φαλήρου στο Παλαιό Φάληρο.
μόνο: 17€ Αγόρασέ το τώρα
  • Κέρδος: 63€
  • Έκπτωση: 79%
  • Αρχική Τιμή: 80€
  • Εταιρία: Donedeals
Διεύθυνση:Αθήνα

17 € από 80 € για ένα πακέτο Στοματικής Υγιεινής που περιλαμβάνει: Στοματικό έλεγχο για ανίχνευση οποιουδήποτε στοματικού προβλήματος Ολοκληρωμένο καθαρισμό των δοντιών σας, που περιλαμβάνει έλεγχο και καθαρισμό, αφαίρεση πέτρας και χρωστικών κηλίδων με υπερήχους τελευταίας γενιάς, στίλβωση και σοδοβολή     Πώς θα διατηρήσουμε τα δόντια μας υγιή Κάθε έξι μήνες προληπτικό check up στον οδοντίατρο, όπου γίνεται καθαρισμός – αφαίρεση χρωστικών – φθορίωση.

Χρησιμοποιούμε, εάν είναι δυνατό, μετά από κάθε γεύμα οδοντόβουρτσα, ή διαφορετικά, πρωί-βράδυ βούρτσισμα και νήμα Αποφεύγουμε τις σκληρές οδοντόβουρτσες, γιατί μπορεί να δημιουργήσουν αποτριβές στα δόντια και υφιζήσεις τα ούλα με αποτέλεσμα να έχουμε ευαισθησίες Αλλάζουμε την οδοντόβουρτσα όταν ανοίγουν οι τρίχες Βουρτσίζουμε τα δόντια σε όλες τις επιφάνειες και στο σημείο επαφής με τα ούλα καθώς και τη γλώσσα, γιατί απομακρύνονται τα βακτήρια και βοηθάμε στην έλλειψη κακοσμίας του στόματος Προσοχή στη διατροφή.

Όχι στο κάπνισμα, στην ζάχαρη και στα κολλώδη γλυκά.

Απαραίτητες οι βιταμίνες A+D, οι πρωτεΐνες, ο σίδηρος, το φυλλικό και το ασκορβικό οξύ καθώς και ο ψευδάργυρος.

Ο οδοντίατρος είναι εκείνος ο οποίος δίνει τη σωστή χρήση των ανωτέρω Επιλογή της σωστής οδοντόπαστας ανάλογα με τη χρήση της.

Π.χ.

ειδικές για την οδοντική ευαισθησία ή για την πρόληψη της τερηδόνας.  Χρήση στοματικού διαλύματος μόνο μετά από τις οδηγίες του οδοντιάτρου.

Αποφεύγουμε να χρησιμοποιούμε τα δόντια σαν κοπτικά εργαλεία.

 

Σχετικές Προσφορές:

15€ για Test Pap ή 29,90€ για Test Pap και Υπέρηχο μαστών, στο σύγχρονο Πολυϊατρείο Αξονική Αθηνών στο κέντρο

15€
από 0€
21 ώρες 26 λεπτά
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς

99€ για Βασικό Προγεννητικό Έλεγχο ή 139€ για Ολοκληρωμένο Προγεννητικό Έλεγχο και Καλλιέργεια Κολπικού

99€
από 0€
21 ώρες 26 λεπτά
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς

Από 9€ για Έλεγχο για αφροδίσια και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, HIV και φαρμακευτικές ουσίες

9€
από 0€
21 ώρες 26 λεπτά
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς