Πόλη: Αθήνα
Κατηγορία: Ομορφιά
Λήγει σε: Λυπόμαστε, η προσφορά αυτή έχει λήξει!
Donedeals
Εμφανίσεις: 12
199€ από 400€ (-50%) για 2 Εφαρμογές 2ml Υαλουρονικό Juvederm Ultra για Γέμισμα - Περίγραμμα Χειλιών ή Ρινοπαρειακών ή Ζυγωματικών ή Συνδυασμό των παραπάνω Περιοχών, στο Κέντρο Αισθητικής Ιατρικής Dharma Aesthetics στον Πειραιά και στην Γλυφάδα.
μόνο: 199€ Σχετικές προσφορές
  • Κέρδος: 201€
  • Έκπτωση: 50%
  • Αρχική Τιμή: 400€
  • Εταιρία: Donedeals
Διεύθυνση:Αθήνα

199 € από 400 € για 2 Εφαρμογές 2 ml Υαλουρονικό Juvederm Ultra για Γέμισμα - Περίγραμμα Χειλιών ή Ρινοπαρειακών ή Ζυγωματικών ή Συνδυασμό των παραπάνω Περιοχών Οι θεραπείες πραγματοποιούνται στο κέντρο Dharma της επιλογής σας στον Πειραιά ή τη Γλυφάδα.

  Λίγα Λόγια Το υαλουρονικό οξύ Juvederm Ultra είναι από τα πιο δημοφιλή ενέσιμα υλικά, αφού βρίσκεται φυσιολογικά στον ανθρώπινο οργανισμό, κυρίως στο δέρμα αλλά και σε άλλους τύπους ιστών.

Μετά την εφαρμογή του ενώνεται με το υαλουρονικό οξύ που υπάρχει ήδη στον οργανισμό μας, το ενισχύει και αποκαθιστά το χαμένο όγκο του δέρματος και βελτιώνει τις ρυτίδες γήρανσης.

Επιπλέον, χαρίζει ελαστικότητα στο δέρμα και συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου.

Εφαρμόζεται στις ρινοπαρειακές ρυτίδες, στο άνω χείλος, στις γωνίες του στόματος, για τη βελτίωση του περιγράμματος των χειλιών, στις βαθιές ρυτίδες στο μεσόφρυο, στα ζυγωματικά, κ.λπ.

  Dharma Aesthetics   Ο Χειρουργός Κεφαλής και Τραχήλου – Πλαστικός Χειρουργός dr.

Θεοδόσιος Ρουσσος MD, MPH παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στην Κοσμητική και Αισθητική Ιατρική εστιάζει στις ανάγκες του κάθε ασθενή ξεχωριστά.

  Ο φιλικός άνετος χώρος της Dharma Aesthetics του ιατρείου στον Πειραιά όσο και του ιατρείου στην Γλυφάδα, διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό και παρέχουν υπηρεσίες Πλαστικής Χειρουργικής καθώς Κοσμητικής – Αισθητικής Ιατρικής και εφαρμογές Laser (αποτρίχωσης η ανάπλασης προσώπου και περιοχών του σώματος) με υψηλή αποτελεσματικότητα, χάρη στη γνώση και την τεχνολογία αιχμής που διαθέτουν, προσφέροντάς σε γυναίκες και άντρες  το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμούν.

  Ανάμεσα στις θεραπείες που παρέχουν είναι οι ακόλουθες: Αισθητική Χειρουργική (Βλεφαροπλαστική, Ρινοπλαστική, Ωτοπλαστική, Face & Neck Lift) Κοσμητική Ιατρική (Αυτόλογη Μεσοθεραπεία, Ετερόλογη Μεσοθεραπεία, Botox Προσώπου, Υαλουρονικό, Carboxytherapy, Νήματα,  Εφαρμογές Laser για Αποτρίχωση & Ανάπλαση Προσώπου & Σώματος Scalp Dynamic Simulation (Απομίμηση θυλάκων τρίχας)  

Σχετικές Προσφορές:

110€ από 250€ για μία (1) Πρωτοποριακή και απόλυτα ασφαλή συνεδρία με δέκα (10) νήματα PDO Elastin Plus για ανόρθωση

110€
από 250€
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς

80€ από 300€ για έναν (1) ολοκληρωμένο Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου και Ενυδάτωση, μαζί με μια (1) Μεσοθεραπεία

80€
από 300€
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς

99€ για μία Ενέσιμη συνεδρία προσώπου με υαλουρονικό οξύ (1ml / μία σύριγγα), για γέμισμα και ανόρθωση

99€
από 250€
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς