Πόλη: Αθήνα
Κατηγορία: Αδυνάτισμα
Λήγει σε:
Donedeals
Αγορές: 15
Εμφανίσεις: 45
10€ απο 225€ (-96%) για 3 Θεραπείες Σώματος εξατομικευμένες στις ανάγκες σας για Σύσφιξη, Λιποδιάλυση και καταπολέμηση κυτταρίτιδας που περιλαμβάνουν 1 Συνεδρία Cavitation, 1 Συνεδρία Lipolaser και 1 Συνεδρία Ραδιοσυχνότητες RF, από τα Ιατρεία "Human Perfection" σε Κολωνάκι και Κηφισιά.
μόνο: 10€ Αγόρασέ το τώρα
  • Κέρδος: 215€
  • Έκπτωση: 96%
  • Αρχική Τιμή: 225€
  • Εταιρία: Donedeals
Διεύθυνση:Αθήνα

10 € απο 225 € για 3 Θεραπείες Σώματος για Σύσφιξη, Λιποδιάλυση και καταπολέμηση κυτταρίτιδας που περιλαμβάνουν 1 Συνεδρία Cavitation 1 Συνεδρία Lipolaser 1 Συνεδρία Ραδιοσυχνότητες RF   Λίγα Λόγια LipoLaser Η μη επεμβατική Laser λιπόλυση με το σύστημα Lipo Laser εφαρμόζεται σε προβληματικές περιοχές και επιτυγχάνει αποτελεσματικά τη μείωση του λιπώδους ιστού (το επιφανειακό λίπος της κυτταρίτιδας και το εν τω βάθει, ανάλογα με την περίπτωση) ενώ δεν επηρεάζονται οι υποκείμενοι ιστοί.

Μάλιστα, η θερμότητα που εκλύεται, διοχετεύεται με ασφάλεια και στο δέρμα ενεργοποιώντας ταυτόχρονα την κολλαγονογένεση Προσφέρει: Λιποδιάλυση σε βάθος, μείωση πόντων και μείωση κυτταρίτιδας   Θεραπεία RF Η θεραπεία RF είναι μια αισθητική τεχνική που χρησιμοποιεί ενέργεια ραδιοσυχνότητας για να θερμάνει τους ιστούς και να διεγείρει την υποδερμική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης προκειμένου να μειώσει τις λεπτές γραμμές και να σφίξει το δέρμα.

Cavitation  Το High frequency ultrasound cavitation είναι μια μη χειρουργική διαδικασία περιγράμματος σώματος και λίπανσης που είναι ανώδυνη.

Όχι μόνο καταστρέφει το πιο επιφανειακό στρώμα λίπους, αλλά σφίγγει το δέρμα δίνοντας άμεσα αξιόλογα αποτελέσματα.

    Human Perfection Τα Human Perfection είναι ολοκαίνουρια Δερματολογικά Ιατρεία.

Γεννήθηκαν για να καλύψουν την ανάγκη σε αισθητικές επεμβάσεις ή παρεμβάσεις με νέου τύπου υψηλής τεχνολογίας προϊόντα και μηχανήματα, εξελιγμένες υπηρεσίες.

  Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον κοσμητικής ιατρικής, το εξειδικευμένο προσωπικό των  Human Perfection, σας περιμένει για να πραγματοποιήσετε τις συνεδρίες που χρειάζεστε, με ένα απόλυτα ατομικό πρόγραμμα για να καλύψει τις δικές ανάγκες.

  Ιατρικές θεραπείες αισθητικής και αντιγήρανσης, Λίφτινγκ με κρυοθεραπεία, Λιποδιάλυση με κρυολιπόλυση και Laser για να έχετε την εμφάνιση που επιθυμείτε.

Το έμπειρο προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σας για προτάσεις και συμβουλές.

 

Σχετικές Προσφορές:

Απίστευτη Προσφορά 50€ για 20 συνεδρίες αδυνατίσματος, λιπογλυπτικής, σύσφιξης, απώλειας πόντων και

50€
από 590€
12 ώρες 40 λεπτά
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς

Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά άμεσα και αποτελεσματικά με ένα Πρόγραμμα Σώματος Slim Fast! 50€ από 450

50€
από 450€
12 ώρες 40 λεπτά
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς

150€ από 500€ για μια (1) Θεραπεία Κρυολιπόλυσης με το μοναδικό μηχάνημα Hironic για άμεσα και εντυπωσιακά

150€
από 500€
12 ώρες 40 λεπτά
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς