Πόλη: Αθήνα
Κατηγορία: Αδυνάτισμα
Λήγει σε: Λυπόμαστε, η προσφορά αυτή έχει λήξει!
Donedeals
Αγορές: 5
Εμφανίσεις: 68
42,90€ από 360€ (-88%) για μια Θεραπεία Σύσφιξης και Ανόρθωσης (επιδερμικής και μυϊκής) που περιλαμβάνει 3 Συνεδρίες με Laser Σύσφιξης και με επιλογή από την περιοχή του στήθους ή των γλουτών ή της κοιλιάς ή των χεριών, στο Elegant Beauty στη Νέα Ιωνία.
μόνο: 42€ Σχετικές προσφορές
  • Κέρδος: 318€
  • Έκπτωση: 88%
  • Αρχική Τιμή: 360€
  • Εταιρία: Donedeals
Διεύθυνση:Αθήνα

42 ,90 € από 360 €  για μια Θεραπεία Σύσφιξης και Ανόρθωσης (επιδερμικής και μυϊκής) που περιλαμβάνει:  3 Συνεδρίες με Laser Σύσφιξης  Eπιλογή από την περιοχή του στήθους ή των γλουτών ή της κοιλιάς ή των χεριών Διάρκεια κάθε συνεδρίας: 30 '   Λίγα Λόγια Το Laser Σύσφιξης θεωρείται σήμερα η καλύτερη μέθοδος για τη λείανση και τη σύσφιξη του ανομοιόμορφου δέρματος.

Είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που πετυχαίνει σύσφιξη και  γλυπτική του σώματος, σε άνδρες και γυναίκες, με άνετο και ανώδυνο τρόπο.

Η κεφαλή παράγει θερμότητα στην επιδερμίδα.

Διευκολύνει και ενισχύει τη διάσπαση του λιπώδους ιστού, συμβάλλοντας στην κινητοποίηση και την αποβολή των λιποαποθηκών.

H εξειδικευμένη θεραπεία που φτάνει κάτω από την επιδερμίδα στο δέρμα, αποκαθιστά την χαλάρωση και την πρόωρη γήρανση και προσφέρει στο δέρμα σύσφιξη, τόνωση και ελαστικότητα, δρώντας ανώδυνα και ευχάριστα.      Elegant Beauty    Το Elegant Beauty εδρεύει στη Νέα Ιωνία από το 2009 .

Δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες όσων αναζητούν μόνο το καλύτερο.

  Στον υψηλής αισθητικής χώρο μας με σύγχρονης τεχνολογίας ιατρικής αισθητικής μηχανήματα, προσδοκούνε να σας αναζωογονήσουνε, να σας ισορροπήσουνε και να σας "κακομάθουνε" με θεραπείες εμπνευσμένες από τη φύση και εκτελεσμένες από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

Σχετικές Προσφορές:

Απαλλαγείτε άμεσα και αποτελεσματικά από την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος με Συνεδρίες Λιποαναρρόφησης!!!

29€
από 150€
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς

80€ για μία (1) Θεραπεία Cryolipolysis Plus και δύο (2) Θεραπείες Cavitation νέας γενιάς, την νέα μη επεμβατική μέθοδο

80€
από 300€
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς

Άμεση απώλεια βάρους 4 έως 7 κιλά!!! 20€ για ένα μηνιαίο διατροφολογικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει τέσσερις

20€
από 220€
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς