Πόλη: Αθήνα
Κατηγορία: Ομορφιά
Λήγει σε: Λυπόμαστε, η προσφορά αυτή έχει λήξει!
Donedeals
Αγορές: 13
Εμφανίσεις: 31
24€ από 115€ (-79%) για έναν Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου 6 σταδίων, συνολικής διάρκειας 2 ωρών ΚΑΙ μια Βαθιά Ενυδάτωση extra vitamin C, για εξισορρόπηση και αντισηψία, από το ινστιτούτο ομορφιάς Glamour Med Spa στο Αιγάλεω.
μόνο: 24€ Σχετικές προσφορές
  • Κέρδος: 91€
  • Έκπτωση: 79%
  • Αρχική Τιμή: 115€
  • Εταιρία: Donedeals
Διεύθυνση:Αθήνα

24 € από 115 € για έναν Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου και μια Βαθιά Ενυδάτωση που περιλαμβάνει: 1 βαθύ καθαρισμό προσώπου 6 σταδίων, συνολικής διάρκειας 2 ωρών.

1 βαθιά ενυδάτωση extra vitamin C, για εξισορρόπηση και αντισηψία.

  Λίγα Λόγια Τα στάδια του καθαρισμού: 20 ' ατμός Peeling Διάνοιξη - Εξαγωγή σμήγματος Ενυδάτωση - Μάσκα 5 ' μασάζ αυχένα Βαθιά ενυδάτωση ανάλογα με τον τύπο του δέρματος   Glamour Med Spa   Η Χαρά Δυναμίδου και οι έμπειροι συνεργάτες της σας περιμένουν στον ολοκαίνουργιο χώρο που δημιούργησαν αποκλειστικά για όλους εσάς που αγαπάτε την εμφάνιση σας, την σωματική ευεξία και θέλετε να ξεχωρίσετε σε κάθε σας στιγμή.    Ελάτε κοντά μας να απολαύσετε και νιώσετε στιγμές χαλάρωσης σε έναν όμορφο χώρο με καινοτόμες εφαρμογές και τελευταίας Τεχνολογίας μηχανήματα.

  Η συνεχόμενη παρουσία μας σε διεθνείς εκθέσεις κρατά ενήμερες τις μεθόδους μας σύμφωνα με τις σύγχρονες διεθνείς εξελίξεις στον τομέα της ομορφιάς και της ευεξίας.

  Με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα φροντίζουμε το σώμα και την εμφάνισή σας με τρόπο φυσικό, διασκεδαστικό και με το μέγιστο αποτέλεσμα.

  Συνδυάζοντας τις τελευταίες μεθόδους και την υψηλή τεχνολογία οι συνεργάτες μας θα σας δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα σε ό,τι και να φανταστείτε.

  Βρισκόμαστε πλησίον του σταθμού Μετρό, στάση Αιγάλεω.

 

Σχετικές Προσφορές:

11€ για μια κρυοθεραπεία για σύσφιξη προσώπου ή 12€ για μια φωτοανάπλαση για ρυτίδες προσώπου ή 20€ για

11€
από 0€
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς

59€ από 100€ για μια (1) εφαρμογή Allergan σε πόδι χήνας ή μεσόφρυο ή 140€ από 280€ για μία εφαρμογή Allergan σε full

59€
από 100€
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς

150€ από 300€ για (2) δύο εφαρμογές Botox Allergan (μία κύρια και μία follow-up) σε Full face και (2) αντιοξειδωτικές μεσοθεραπείες,

150€
από 300€
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς