Πόλη: Αθήνα
Κατηγορία: Ομορφιά
Λήγει σε: Λυπόμαστε, η προσφορά αυτή έχει λήξει!
Donedeals
Αγορές: 3
Εμφανίσεις: 66
Από 140€ για μια (1) Θεραπεία με Νήματα για Ανόρθωση και Σύσφιξη, στο Κέντρο Αισθητικής Ιατρικής Dharma Aesthetics στον Πειραιά και στην Γλυφάδα.
μόνο: 140€ Σχετικές προσφορές
  • Κέρδος: 150€
  • Έκπτωση: 52%
  • Αρχική Τιμή: 290€
  • Εταιρία: Donedeals
Διεύθυνση:Αθήνα

140 € από 290 € για 1 Θεραπεία με 20 Νήματα PDO Double Screw 200 € από 400 € για 1  Θεραπεία με 40 Νήματα PDO Double Screw 240 € από 500 € για 1  Θεραπεία με 50 Νήματα PDO Double Screw Λαμβάνεται ιατρικό ιστορικό πριν την εφαρμογή Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο Πλαστικό Χειρουργό Μετά τη συνεδρία με τα 6 D Νήματα θα δείτε άμεσα 15 %-20 % βελτίωση.

Το ποσοστό αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου.

Σε 4 -5 περίπου μήνες θα δείτε το τελικό αποτέλεσμα που διαρκεί για 1 ,5 με 2 χρόνια Οι θεραπείες πραγματοποιούνται στο κέντρο Dharma της επιλογής σας στον Πειραιά ή τη Γλυφάδα.

  Λίγα Λόγια Νήματα Η τελευταία λέξη στις μη επεμβατικές θεραπείες είναι τα νήματα.

Οι ελάχιστα επεμβατικές μέθοδοι, με μικρό χρόνο αποθεραπείας, κερδίζουν ολοένα έδαφος, ειδικά όταν προσφέρουν καλά αποτελέσματα.  Το i–Thread είναι μία πρωτοποριακή, αναίμακτη μέθοδος αναζωογόνησης του προσώπου, που προσφέρει εντυπωσιακή σύσφιξη και ανόρθωση στους χαλαρωμένους ιστούς, με τη χρήση νημάτων.

Απευθύνεται κυρίως σε άτομα χωρίς μεγάλη χαλάρωση του δέρματος και μπορεί να εφαρμοστεί στο μέτωπο, στην περιοχή των φρυδιών, στο «πόδι της χήνας», στα μάγουλα, στην περιοχή του λαιμού, καθώς και για τη βελτίωση του οβάλ του προσώπου.

  Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η εξής: Τα νήματα προωθούνται υποδόρια μέσω πολύ λεπτών, εύκαμπτων βελονών, δημιουργώντας ένα υποστηρικτικό πλέγμα.

Εκεί, ενεργοποιούν τους ινοβλάστες, οι οποίοι παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, με αποτέλεσμα την ανόρθωση του δέρματος και μία νεανική όψη.

  Το σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι ότι τα νήματα είναι απόλυτα απορροφήσιμα και αποδομούνται από τον οργανισμό, άρα η θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής.

Πρόκειται για μία ελάχιστα επεμβατική μέθοδο, η οποία πραγματοποιείται στο ιατρείο, με τοπική αναισθησία, χωρίς τομές, ράμματα και ουλές.

  Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και διαρκεί για τουλάχιστον 12 μήνες.

Το i–Thread μπορεί να συνδυαστεί με ενέσιμες θεραπείες για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Η συνεδρία διαρκεί κατά μέσο όρο περίπου μία ώρα, ανάλογα βέβαια με την κάθε περίπτωση και τον αριθμό των νημάτων που θα χρησιμοποιήσει ο γιατρός.

Ο ασθενής επιστρέφει συνήθως στις δραστηριότητές του την επόμενη ημέρα.

    Dharma Aesthetics   Ο Χειρουργός Κεφαλής και Τραχήλου – Πλαστικός Χειρουργός dr.

Θεοδόσιος Ρουσσος MD, MPH παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στην Κοσμητική και Αισθητική Ιατρική εστιάζει στις ανάγκες του κάθε ασθενή ξεχωριστά.

  Ο φιλικός άνετος χώρος της Dharma Aesthetics του ιατρείου στον Πειραιά όσο και του ιατρείου στην Γλυφάδα, διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό και παρέχουν υπηρεσίες Πλαστικής Χειρουργικής καθώς Κοσμητικής – Αισθητικής Ιατρικής και εφαρμογές Laser (αποτρίχωσης η ανάπλασης προσώπου και περιοχών του σώματος) με υψηλή αποτελεσματικότητα, χάρη στη γνώση και την τεχνολογία αιχμής που διαθέτουν, προσφέροντάς σε γυναίκες και άντρες  το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμούν.

  Ανάμεσα στις θεραπείες που παρέχουν είναι οι ακόλουθες: Αισθητική Χειρουργική (Βλεφαροπλαστική, Ρινοπλαστική, Ωτοπλαστική, Face & Neck Lift) Κοσμητική Ιατρική (Αυτόλογη Μεσοθεραπεία, Ετερόλογη Μεσοθεραπεία, Botox Προσώπου, Υαλουρονικό, Carboxytherapy, Νήματα,  Εφαρμογές Laser για Αποτρίχωση & Ανάπλαση Προσώπου & Σώματος Scalp Dynamic Simulation (Απομίμηση θυλάκων τρίχας)  

Σχετικές Προσφορές:

11€ για μια κρυοθεραπεία για σύσφιξη προσώπου ή 12€ για μια φωτοανάπλαση για ρυτίδες προσώπου ή 20€ για

11€
από 0€
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς

59€ από 100€ για μια (1) εφαρμογή Allergan σε πόδι χήνας ή μεσόφρυο ή 140€ από 280€ για μία εφαρμογή Allergan σε full

59€
από 100€
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς

150€ από 300€ για (2) δύο εφαρμογές Botox Allergan (μία κύρια και μία follow-up) σε Full face και (2) αντιοξειδωτικές μεσοθεραπείες,

150€
από 300€
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς