Πόλη: Αθήνα
Κατηγορία: Εκπαίδευση
Λήγει σε: Λυπόμαστε, η προσφορά αυτή έχει λήξει!
Dealway
Αγορές: 14
Εμφανίσεις: 51
50€ για Επαγγελματικό Σεμινάριο Manicure - Pedicure, διάρκειας 18 ωρών, που περιλαμβάνει θεωρία, πρακτική, manicure pedicure απλό και γαλλικό, θεραπεία κερατολυτικής λοσιόν και ημιμόνιμη βαφή με ολιγομελή τμήματα και Βεβαίωση Σπουδών, από το Gold Beauty Academy στην Πλατεία Κολιάτσου, αρχικής αξίας 320€!! Έκπτωση 84%
μόνο: 50€ Σχετικές προσφορές
  • Κέρδος: 270€
  • Έκπτωση: 84%
  • Αρχική Τιμή: 320€
  • Εταιρία: Dealway
Διεύθυνση:Αθήνα

Gold Beauty Academy

Στο Gold Beauty Academy είμαστε αφοσιωμένοι στην ομορφιά!

Η ακαδημία μας, αποτελεί την υλοποίηση του οράματος μιας ομάδας καταξιωμένων επαγγελματιών, για τη δημιουργία ενός σύγχρονου σχολείου ομορφιάς το οποίο θα διδάσκει αποτελεσματικά και με σεβασμό στο κλάδο, όλες τις τεχνικές και τις σύγχρονες τάσεις για αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με σοβαρότητα στα επαγγέλματα ομορφιάς και αισθητικής. Με άλλα λόγια, στο Gold Beauty Academy στόχος μας είναι οι επαγγελματίες να δημιουργούν τους νέους επαγγελματίες, όπως αναφέρει και το slogan της σχολής μας.

Είτε είναι σχολή κομμωτικής, είτε σχολή μακιγιάζ, πεντικιούρ – μανικιούρ, στην ακαδημία μας, να είστε σίγουροι ότι θα σας διδάξουν άνθρωποι που σέβονται τον σπουδαστή και γνωρίζουν καλά το αντικείμενο τους.

Το Gold Beauty Academy διαθέτει προγράμματα σπουδών ομορφιάς επιπέδου ΙΕΚ, ΚδΒΜ1 , τα οποία είναι αναγνωρισμένα από το κράτος, καθώς και ταχύρρυθμα επαγγελματικά σεμινάρια ή ημερίδες.

Πρόσθετο πλεονέκτημα της Ακαδημίας Ομορφιάς, είναι ότι έχουμε άμεση επαφή με την αγορά και λαμβάνεται σοβαρή μέριμνα ώστε οι απόφοιτοι μας, να βρίσκουν άμεσα απασχόληση στο αντικείμενο τους.

Στο Gold Beauty Academy, έχουμε και τους ανθρώπους και την εμπειρία αλλά και το όραμα για την ομορφιά και για την υψηλή αισθητική.

Σας περιμένουμε.

Σχετικές Προσφορές:

Γνωρίστε το σώμα σας και κατακτήστε τον έλεγχο της κίνησης με ελευθερία στη έκφραση μέσα από ένα διαφορετικό

15€
από 30€
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς

Μόνο 15€ για 1 μήνα μαθημάτων Tribal Fusion Belly Dance στην σχολή ‘ARTSHUB, αρχικής αξίας 35€! Αφρικάνικος Παραδοσιακός

15€
από 35€
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς

9,5€ για 1 Mάθημα αναρρίχησης 60΄, 1 Μάθημα Slack line (ιμάντας ισορροπίας) 30' & 1 Χρήση αθλητικού τραμπολίνο 30',

9€
από 30€
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς