Πόλη: Αθήνα
Κατηγορία: Spa
Λήγει σε:
Dealway
Αγορές: 40
Εμφανίσεις: 119
19€ για μια Συνεδρία Relaxing και Pain Free Αναλγητικού Μασάζ, για ένα άτομο ή 29€ για δύο άτομα, διάρκειας 50’ με την χρήση warm Essential oils, ζεστών φυτικών αιθέριων ελαίων, φαρμακευτικής ποιότητας, σε συνδυασμό με τεχνικές pain free μάλαξης για μέση-πλάτη-αυχένα-ισχία, από την Ολιστική Θεραπευτική στην Αθήνα, (Πλατεία Βικτωρίας 2), αρχικής αξίας 40€ και 80€!! Έκπτωση έως 64%
μόνο: 19€ Αγόρασέ το τώρα
  • Κέρδος: 21€
  • Έκπτωση: 64%
  • Αρχική Τιμή: 40€
  • Εταιρία: Dealway
Διεύθυνση:Αθήνα

Relaxing & Pain free massage with warm Essential oils –full body relaxing massage με ζεστά αιθέρια έλαια, διάρκειας 50 ' (για ένα ή δύο άτομα) με φαρμακευτικής ποιότητας φυτικά αιθέρια έλαια ,σε συνδυασμό με τεχνικές pain free μάλαξης για μέση-πλάτη-αυχένα-ισχία.

Σχεδιασμένο για απόλυτη χαλάρωση των μυϊκών εντάσεων μέσω της βελτίωσης της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου, ανακουφίζοντας έτσι από πόνους και ενοχλήσεις, ενώ παράλληλα χαρίζει αναζωογόνηση και επανόρθωση της όψης της επιδερμίδας.

Τα ζεστά αιθέρια έλαια σε συνδυασμό με το μασάζ αποτελούν έναν μοναδικό συνδυασμό που βελτιστοποιεί την αντιμικροβιακή προστασία της επιδερμίδας, τονώνοντας έτσι τον φυσικό μηχανισμό άμυνας της.

Η μέθοδος Relaxing & Pain free massage with warm Essential oils αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη αναζωογονητική συνεδρία μάλαξης χαρίζοντας ενέργεια και ευεξία σε σώμα και πνεύμα.

Σχετικές Προσφορές:

25€ για ένα πλήρες πακέτο spa που περιλαμβάνει ένα full body massage της επιλογής σας, συνοδευόμενο από χαμάμ

25€
από 115€
17 ώρες 57 λεπτά
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς

15€ για ένα χαλαρωτικό Full Body Massage και ένα Ολοκληρωμένο Spa Manicure (απλή ή ημιμόνιμη βαφή ή γαλλικό), στο Royal

15€
από 37€
17 ώρες 57 λεπτά
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς

Ένα χαλαρωτικό Full Body Massage 30 λεπτών με 10€ ή 60 λεπτών με 13€, από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, μία μοναδική

10€
από 20€
17 ώρες 57 λεπτά
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς