Πόλη: Αθήνα
Κατηγορία: Υπηρεσίες
Λήγει σε: Λυπόμαστε, η προσφορά αυτή έχει λήξει!
Dealway
Αγορές: 24
Εμφανίσεις: 79
25€ για Απολύμανση με Gel για την Ριζική καταπολέμηση της «ψιλής, ξανθιάς» κατσαρίδας!! Χρησιμοποιούνται τροφοελκυστικά gel εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τα οποία εφαρμόζονται χωρίς να χρειαστεί να αδειάσουμε ντουλάπια ή τροφοθήκες ή να κάνουμε κάποια άλλη προετοιμασία. Γι αυτό εφαρμόζονται άφοβα και σε χώρους καθημερινής εστίασης όπως, εστιατόρια, καφετέριες, κουζίνες, από την εξειδικευμένη εταιρεία Power Service Oil, για όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής!!
μόνο: 25€ Σχετικές προσφορές
  • Κέρδος: 0€
  • Έκπτωση: 0%
  • Αρχική Τιμή: 25€
  • Εταιρία: Dealway
Διεύθυνση:Αθήνα

ΡΙΖΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ «ΨΙΛΗΣ ΞΑΝΘΙΑΣ» ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΣ

Με τη μέθοδο αυτή χρησιμοποιούμε τροφοελκυστικά gel εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε χώρους όπου συχνάζουν και έχουν τις φωλιές τους οι κατσαρίδες(σκοτάδι, υγρασία, αλλά και ζέστη).

Το θετικό είναι ότι μπορούμε να τα εφαρμόσουμε χωρίς να αλλάξει κάτι στην καθημερινότητα μας, δίχως να απομακρυνθούμε από το χώρο, δίχως να αδειάσουμε ντουλάπια και τροφοθήκες ή να κάνουμε κάποια άλλη προετοιμασία.

Για το λόγο αυτό μπορεί και χρησιμοποιείται άφοβα και σε χώρους καθημερινής εστίασης όπως, εστιατόρια, καφετέριες, κουζίνες.

Με την μέθοδο του κανιβαλιστικού τρόπο με τον όποιο λειτουργούν οι κατσαρίδες, (οι υγιείς τρώνε τις νεκρές), μεταφέρουν οι ίδιες τη δραστική ουσία στη φώλια τους και τα αυγά τους, με αποτέλεσμα τη σίγουρη εξόντωση τους από το χώρο.

Ο πληθυσμός τους αρχίζει να μειώνεται αισθητά περίπου στο 80 % από τις 4 πρώτες μέρες, ενώ μέσα σε 15 ημέρες έχουμε οριστική απαλλαγή. Το συγκεκριμένο σκεύασμα λειτουργεί για μεγάλο χρονικό διάστημα έως και πάνω από έξι μήνες αρκεί να μη σκουπιστεί, σκονιστεί, ή αλλοιωθεί.

Σχετικές Προσφορές:

Μόνο 27€ για έναν ολοκληρωμένο επαγγελματικό καθαρισμό καμινάδας τζακιού, ή 50€ για δύο στον ίδιο χώρο,

27€
από 80€
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς

H καλύτερη τιμή της αγοράς! 9.90€ από 30€ για Επαγγελματική ολοκληρωμένη συντήρηση μίας κλιματιστικής

9€
από 30€
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς

Η καλύτερη τιμή της αγοράς χωρίς κρυφές χρεώσεις!!! 20€ για την Απεγκατάσταση μιας Κλιματιστικής Μονάδας

20€
από 50€
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς