Πόλη: Πανελλήνια
Κατηγορία: Ομορφιά
Λήγει σε:
Dealtown
Αγορές: 18
Εμφανίσεις: 175
19€ για δυο συνεδρίες Laser οριστικής αποτρίχωσης με quanta system σε σημείο του σώματος με επιλογή από μασχάλες ή bikini ή πρόσωπο ή γραμμή κοιλιάς. Μία προσφορά από το «Unani Biospa» στον Γέρακα.
μόνο: 19€ Αγόρασέ το τώρα
  • Κέρδος: 80€
  • Έκπτωση: 81%
  • Αρχική Τιμή: 99€
  • Εταιρία: Dealtown
Διεύθυνση:Πανελλήνια

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού και πραγματοποίηση έως τις 30 /06 /2020 .

  Η προσφορά ισχύει από Δευτέρα έως Παρασκευή 11 :00 - 19 :00 .

Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες.

  Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει:   ~Δυο (2 ) συνεδρίες Laser οριστικής αποτρίχωσης με quanta system σε σημείο του σώματος με επιλογή από μασχάλες ή bikini ή πρόσωπο ή γραμμή κοιλιάς ή string.

  Η ακρίβεια του laser σας απαλλάσσει από το πρόβλημα γρήγορα και μόνιμα, ενώ θα ξεχάσετε τι σημαίνει θυλακίτιδα, ερεθισμένο δέρμα και σπυράκια από το ξυραφάκι ή το κερί.

  Συχνότητα θεραπείας 4 -5 εβδομάδες.

  Αποτελέσματα quanta s diode ipl  •θεαματικά •γρήγορα •ανώδυνα •μόνιμα και ταυτόχρονα εμφανή από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.

  Τι προετοιμασία πρέπει να κάνω πριν την εφαρμογή του laser για αποτρίχωση;   Δεν πρέπει να προηγείται καμία αποτριχωτική μέθοδος η οποία ξεριζώνει την τρίχα για χρονικό διάστημα ενός μηνός πριν την εφαρμογή του laser.    Αυτό γιατί αν χρησιμοποιηθεί κερί ή silkepil πριν την εφαρμογή του laser, αυτά ξεριζώνουν την τρίχα μαζί με την ρίζα της, οπότε το laser δεν θα μπορέσει να στοχεύσει την ρίζα της τρίχας και να επιτύχει αποτελεσματική καταστροφή της.    Για τον ίδιο λόγο δεν επιτρέπεται η χρήση κεριού καθ’ όλη την διάρκεια που κάνουμε αποτρίχωση με laser (στο ενδιάμεσο των εφαρμογών μπορούμε να χρησιμοποιούμε ξυράφι αν αυτό είναι απαραίτητο).

  Επίσης η περιοχή που πρόκειται να αποτριχωθεί πρέπει να έχει ξυριστεί (ή να κοπούν με ψαλιδάκι οι τρίχες στο πρόσωπο) 2 -3 μέρες πριν την εφαρμογή του laser.

Αυτό μας εξασφαλίζει ότι η ενέργεια του laser θα αξιοποιηθεί εκεί ακριβώς που πρέπει (δηλαδή στη ρίζα της τρίχας) και όχι στο στέλεχος της τρίχας (το τμήμα της τρίχας που εξέχει επάνω από το δέρμα).    Επίσης αν το laser “χτυπήσει» το στέλεχος της τρίχας, αυτό θα λιώσει και θα δημιουργήσει μια γραμμούλα-έγκαυμα πάνω στην επιφάνεια του δέρματος, πράγμα το οποίο επίσης δεν είναι επιθυμητό.

  Ως συμπέρασμα πρέπει να ξυρίζουμε την περιοχή 2 -3 μέρες πριν την κάθε εφαρμογή, και να αποφεύγουμε για όλη την διάρκεια της θεραπείας με laser μεθόδους αποτρίχωσης που ξεριζώνουν την τρίχα.

  Μπορεί να αγοραστεί έως ένα κουπόνι ανά χρήστη για προσωπική χρήση και απεριόριστα υπό μορφή δώρου για συγγενείς και φίλους (ένα ανά όνομα).

  Η προσφορά δεν ίσχυει για τα ηδη εγγεγραμμένα μέλη της επιχείρησης .

  Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες πριν για ραντεβού στα τηλεφωνά που αναγράφονται στο κουπόνι σας.

  Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.    Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα.

  Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.

Σχετικές Προσφορές:

19€ Hydro-Dermabrasion Προσώπου & Φωτοθεραπεία & Μάσκα PDT, στο Deka Plastic Surgery στο Σύνταγμα. Τέλεια θεραπεία για άνδρες

19€
από 99€
9 ώρες 44 λεπτά
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς

20€ από 52€ για ένα πακέτο Full αποτρίχωσης για την περιοχή του Bikini, πόδια, άνω χείλος και σχηματισμό φρυδιών

20€
από 52€
9 ώρες 44 λεπτά
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς

Από 14€ συνεδρία αποτρίχωσης με Laser τύπου Soprano ICE, στο "Deka Plastic Surgery" που βρίσκεται στο Σύνταγμα!! Τέλεια

14€
από 30€
9 ώρες 44 λεπτά
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς