Πόλη: Αθήνα
Κατηγορία: Spa
Λήγει σε:
Donedeals
Αγορές: 1
Εμφανίσεις: 77
24,90€ από 95€ (-74%) για ένα (1) Oil Thai Μασάζ ΚΑΙ ένα (1) Παραδοσιακό Thai (ταϊλανδέζικο) Μασάζ από Ταϋλανδέζα διάρκειας 45' το καθένα, στο Sawadee Thai Massage στην Αγία Παρασκευή, πλησίον σταθμού Μετρό Αγία Παρασκευή.
μόνο: 24€ Αγόρασέ το τώρα
  • Κέρδος: 71€
  • Έκπτωση: 74%
  • Αρχική Τιμή: 95€
  • Εταιρία: Donedeals
Διεύθυνση:Αθήνα

24 ,90 € από 95 € για 1 Oil Thai Μασάζ και 1 Παραδοσιακό Thai Μασάζ από Ταϋλανδέζα Διάρκεια: 90 ' Παρέχονται πετσέτες για ντους και παντόφλες μίας χρήσης.

  Λίγα Λόγια Τhai Οil Μassage  Χαλαρωτικό μασάζ με λάδι όπου βοηθά στην τόνωση της ροής του αίματος και συμβάλει στην μείωση της έντασης των μυών αφήνοντας το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο.

Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο Μασάζ Το ταϋλανδέζικο μασάζ είναι μια θεραπευτική παράδοση η οποία διενεργείται στο πάτωμα.

Θα έλεγε κανείς οτι μοιάζει με υποβοηθούμενη γιόγκα, το μασάζ αυτό είναι μια τεχνική στην οποία ο θεραπευτής χρησιμοποιεί αργές ρυθμικές πιέσεις και τεντώματα κατά το μήκος των ενεργειακών γραμμών του σώματος.

      Sawadee Thai Massage   Στο Sawadee Thai Massage πιστεύουμε ότο το μασάζ είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να φροντίσετε το σώμα και το πνεύμα σας.

  Tο μασάζ είναι ένας τρόπος να χαλαρώσει το σώμα και το μυαλό σας από τους ρυθμούς της καθημερινότητας   Εάν αισθάνεστε κουρασμένοι και αγχωμένοι μετά από μια καταπιεστική ημέρα, τότε να είστε σίγουροι ότι μετά από μια ώρα Thai Massage στο Sawadee Thai Massage θα βρεθείτε σε μια καταπληκτική ευφορία και γαλήνη.

  Στο Sawadee Thai Massage το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα σας χαρίσει μία μοναδική εμπειρία, ένα πραγματικό δώρο στον εαυτό σας.

  Στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας μπορείτε να απολαύσετε διαφορά είδη μασάζ: Thai Oil Massage, Thai Aomatherapy, Thai Sport Massage, Thai Traditional Massage, Thai Foot Massage και  Thai Antistress Massage  

Σχετικές Προσφορές:

12€ για ένα χαλαρωτικό full body μασάζ διάρκειας 40 λεπτών, στο Χαλάνδρι! Αρχική 30

12€
από 30€
12 ώρες 59 λεπτά
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς

15€ για ένα Full Body Θεραπευτικό μασάζ με ζεστό λάδι ή ένα Full Body Χαλαρωτικό μασάζ, διάρκειας 60 λεπτών, στο

15€
από 70€
12 ώρες 59 λεπτά
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς

12€ για ένα Θεραπευτικό ή Χαλαρωτικό μασάζ, διάρκειας 45 λεπτών, σε όλο το σώμα, το πρόσωπο και το κεφάλι,

12€
από 60€
12 ώρες 59 λεπτά
Περισσότερα  Αγορά προσφοράς